Menukaarten horeca

Horeca is breed begrip: restaurants, hotels, cafés maar ook friettenten en ijssalons zijn soorten horecagelegenheden. Publica Menucards biedt een breed assortiment menukaarten aan al deze verschillende soorten horecagelegenheden. Menukaarten zijn in de webshop te bestellen en kunnen op maat worden gemaakt. Alles is mogelijk. Het is belangrijk dat een menukaart goed bij de totaalbeleving van een restaurant past. Dit geldt voor de materiaalkeuze, uitstraling maar ook voor de inhoud. Welke gerechten staan er op en hoe past de uitstraling van de menukaart hier bij? Allemaal afwegingen die gemaakt moeten worden als eigenaar van een restaurant tijdens het samenstellen van een menumap.

Aanbod menukaarten horeca

Publica Menucards heeft een breed aanbod menukaarten voor horeca. Voor iedere stijl een bijpassend assortiment. Op zoek naar een leren klassieke menukaart? Of toch liever een houten of metalen frame? Alles is mogelijk. Zo biedt Publica ook verschillende formaten en kleuren aan. Door de vele mogelijkheden kunt u kiezen wat het beste bij u past. Een lunch- wijn of drankenkaart is bijvoorbeeld vaak kleiner dan een dinerkaart. Kies dan voor een vierkant of smaller exemplaar. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker dat clipboards als menukaarten worden gebruikt. Het ideale hiervan is dat u bij nieuwe gerechten, simpelweg alleen een nieuwe kaart hoeft te laten drukken, die vervolgens in het clipboard wordt gehangen.

Materiaalkeuze

De keuze van het materiaal is een belangrijke factor voor de uitstraling en beleving van een menukaart. Leer voelt immers een stuk anders aan dan bijvoorbeeld hout. Daarnaast zijn er nog een aantal keuzes die u kunt maken bij het samenstellen van de perfecte menukaart. De binnenkant is namelijk ook geheel samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld hoezen met een schroefsysteem of een koordsysteem? Vensters met of zonder omranding? Of een passe-partouts met schroef- of koordsysteem? Allemaal keuzes die gemaakt moeten worden en zo bijdragen aan de uitstraling van uw menukaart. Publica Menucards adviseert en helpt u graag met het maken van de juiste keuze. We luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een bijpassende menukaart.

Bijzondere menukaarten

Op zoek naar een bijzondere menukaart voor in uw horecazaak? Naast de tweedelige mappen, hebben we ook een breed aanbod aan andere soorten menukaarten. Denk aan een drieluik, een menuplank, extra hoge brasserie kaarten of een houten clipboard. Het aanbod van Publica Menucards biedt volop keus.