Menukaarten

Professionele menukaarten zijn een sfeervolle toevoeging aan een avondje uit. Uiteraard dient het als communicatiemiddel om een menu te presenteren aan gasten, maar het is tegenwoordig meer dan dat. Een uniek restaurant concept? Menukaarten horen net zo goed bij de uitstraling van een concept als andere interieur items. Runt u bijvoorbeeld een modern restaurant met vegan food? Dan horen daar bijpassende hippe menukaarten bij en geen statische variant. Creëer geheel uw eigen stijl met de mooie designs van Publica. Bij Publica kunt u menukaarten volledig zelf samenstellen. Kies een passend bindsysteem, een stijlvolle kaft van leer of ander materiaal en een mooie binnenvoering.

Menukaarten voor de horeca

De meest voor de hand liggende locatie voor menukaarten zijn horecagelegenheden. Een restaurant, lunchroom of café heeft een menukaart nodig om een menu te presenteren aan de gasten. Maak de menukaarten zo dat de gerechten die u wilt serveren, het beste uitkomen op de kaart. Kies bijpassende lettertypes, designs en materialen. Publica heeft ervaring met het samenstellen van menukaarten voor verschillende horeca bedrijven en weet dus ook wat voor u passend is.

Lees meer over menukaarten voor horeca bedrijven

Menumappen

Smaken verschillen, maar de samenstelling van een menumap is in principe altijd hetzelfde. Er zijn namelijk een aantal keuzes die u moet maken, om een mooie menumap samen te stellen. Voor het binnenwerk van de menumap kunt u kiezen uit vensters met- of zonder omranding, diverse binnenhoezen en passe-partouts. Maak zeker ook een passende keuze in het papier. Wilt u met een motief erop? Een bestaand motief of wellicht een eigen ontwerp. En uiteraard de buitenkant. Kiest u voor een leren buitenkant? Of juist een flip- of clipboard? Dit laatste wordt vaak gekozen bij menukaarten met een klein aantal gerechten. Natuurlijk is de maatvoering ook belangrijk. Publica levert menukaarten in A4 en A5 maar ook in elke andere maat naar “eigen smaak”.

Lees meer over de verschillende maten en uitvoeringen van menumappen

Bestellen van menukaarten

Heeft u uw menukaart volledig naar wens samengesteld? Dan is het moment daar om te bestellen. Controleer voordat u daadwerkelijk bestelt of alles helemaal correct is. Kloppen de aantallen, keuzes en al uw bestelgegevens? Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met Publica. We helpen u graag met het bestelproces! Menukaarten die op voorraad zijn, worden binnen 2-3 dagen bij u geleverd. Bij menukaarten op maat duurt dat enkele weken.

Lees meer over menukaarten bestellen